Geen contributie betalen = niet trainen en spelen

5 september 2016 10:15

Beste leden,

Afgelopen weekend zijn voor de teams in de A-categorie de competities weer begonnen en voor de teams in de B-categorie stonden dit weekend de eerste bekerwedstrijden op het programma.

Dit is ook de periode waarin wij de balans opmaken wat betreft de betalende leden. Leden die geen contributie hebben betaald zijn vanaf vandaag (maandag 5 sept 2016) niet welkom bij trainingen en wedstrijden. De facturen zijn op 27 juni 2016 verstuurd en wij denken dat er voldoende tijd is geweest om te betalen of een regeling te treffen. Ons incassobureau (Intrum Justitia) zal vanaf deze week de incassoprocedures opstarten voor de niet betalende facturen. Hier zijn extra kosten (minimaal EUR 40,- per factuur) mee gemoeid die voor rekening komen van het lid.

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik mijn contributie betalen?
U heeft verschillende e-mails, smsjes en brieven ontvangen van Clubcollect. Dit is de enige manier om uw contributie te betalen. U kunt geen geld overmaken op de rekening van FC Amsterdam of het geld contant meenemen.

Kan ik in termijnen betalen?
Clubcollect biedt deze mogelijkheid aan als u inlogt. U kunt in maximaal 2 termijnen betalen. Let op: Bij Intrum Justitia geldt deze mogelijkheid niet.

Wat voor gevolgen heeft dit voor mijn kind?
Behalve dat uw kind niet mag trainen en spelen loopt u het risico dat de plek van uw kind wordt ingenomen door een ander kind dat wel heeft betaald.

Wanneer is mijn kind weer welkom?
Uw kind is weer welkom als de volledige contributie is betaald.

Wij hopen dat u zsm aan uw verplichting voldoet.

Met vriendelijke groet,

Ledenadministratie FC Amsterdam