Deadline day!

11 september 2019 14:30

Beste leden, ouders en verzorgers,

Elk jaar is 1 oktober de deadline om aan alle verplichtingen te voldoen zonder dat daar consequenties tegenover staan. Over een kleine 3 weken is het 1 oktober en om te voorkomen dat spelers weg worden gestuurd omdat er niet aan de verplichtingen is voldoen plaatsen wij dit bericht.

Welke verplichtingen moet een lid aan voldoen?

• De volledige conttributie dient betaald te zijn vóór dinsdag 1 oktober 2019. Leden waarvan de contributie niet betaald is worden uit de teams verwijderd en hun plaats wordt dan ingenomen door spelers uit een ander team of iemand op de wachtlijst.                                                             De contributie kan betaald worden via Clubcollect of in de kantine van FC Amsterdam (alleen pin, cashbetalingen worden niet geaccepteerd voor de contributie)

• Bij FC Amsterdam hebben wij verplichte kledingpakketten voor alle leden. Leden die niet in het bezit zijn van het meest recente kledingpakket zullen niet meer mogen trainen en spelen bij FC Amsterdam totdat zij het kledingpakket in bezit hebben. Ook niet als de contributie betaald is.
     De kledingpakketten zijn verkrijgbaar bij Intersport Twinsport, Gelderlandplein 32-34, 1082 LB           Amsterdam (020-644 2442).

Wij hopen dat het niet zover komt dat wij leden moeten wegsturen. Zorg aub dat uiterlijk 30 september alles op orde is!