FC Amsterdam vs het Corona-virus

16 maart 2020 12:45

Beste leden, vrijwilligers, ouders en verzorgers,

Zoals voor een ieder van ons zijn dit spannende, nieuwe tijden waarin wij met een nieuwe realiteit geconfronteerd worden. Elke dag komt er weer nieuwe informatie vanuit Den Haag en proberen wij hier allemaal op een verantwoorde manier mee om te gaan en ons aan de richtlijnen te houden.

Wij volgen de adviezen van het kabinet , het RIVM en de KNVB. Op het moment dat zij aangeven dat maatregelen noodzakelijk zijn, volgen wij deze als vereniging op.

Momenteel is er besloten dat alle sportclubs tot en met 6 april 2020 gesloten blijven om de verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. FC Amsterdam zal in deze periode gesloten zijn voor zowel trainingen, wedstrijden en alle andere activiteiten.

Wij vinden deze maatregelen als voetbalverening uiteraar zeer vervelend maar er zijn gelukkig belangrijkere zaken dan voetbal. Wij willen een ieder vragen om in deze voetbal- en schoolloze periode de eigen gezondheid en de mensen om jullie heen op de eerste plaats te zetten. Wij zien verschillende initiatieven waarin voetballers in groepen bij elkaar komen om toch te voetballen met elkaar. Dit draagt natuurlijk niet bij tegen het bestrijden van het virus en wij hopen daarom dat iedereen een andere manier vindt om fit te blijven.

Hier meer info over het virus op de RIVM site en hier meer info van de KNVB.