Corona update 29/09/2020

29 september 2020 14:30

Beste leden, ouders en verzorgers,

We zijn gisteren wederom geconfronteerd met ingrijpende maatregelen vanuit het kabinet. De maatregelen hebben wij op de onderstaande manier vertaald naar onze eigen situatie. Wij hopen dat dit u enig houvast geeft en wij samen kunnen zorgen dat het virus minder kans heeft om te overleven.

Sportpark

• De wedstrijden mogen niet bezocht worden door toeschouwers. Ouders van de uitspelende teams, die de spelers naar de wedstrijden rijden, gelden als teambegeleiding en zijn wel welkom om de wedstrijden te bekijken. Ouders van de thuisspelende teams zijn echter niet welkom omdat zij niet als teambegeleiding gelden. Wij hebben het niet bedacht….
  • Tijdens de trainingen zijn de ouders wel welkom langs de velden, mits zij 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Kantine

• Kantine is gesloten. Spelers en teambegeleiding kunnen via het afhaalloket wel een drankje of hapje bestellen. Tijdens de rust van de wedstrijden zullen wij limonade en/of team blijven verzorgen voor de teams. Dit is ook via het afhaalloket te verkrijgen.

Kleedkamers

• De kleedkamers blijven beschikbaar tijdens trainingen en wedstrijden maar deze gaan niet op slot. Spelers dienen hun spullen mee te nemen naar het veld tijdens de training en/of wedstrijd.

Houd er aub rekening mee dat wij met vrijwilligers werken en dat zij ons helpen de maatregelen te handhaven. Volg daarom altijd hun instructies, zonder onnodige discussies, op. Mocht u vragen of suggesties hebben dan kunt u altijd mailen naar bestuur@fc-amsterdam.nl

Bestuur FC Amsterdam

200928-landelijke-maatregelen-corona-1080x1350.png