Seizoen 2021-2022

1 april 2021 1:15


Beste leden, beste ouders en verzorgers,

Op 23 maart 2021 zijn tijdens de persconferentie wederom weinig versoepelingen bekendgemaakt, met als gevolg dat het voortzetten van de jeugdcompetities in de categorie A en de onder 23 ook niet meer mogelijk is.

Nu het duidelijk is dat het seizoen 2020/2021 voorbij is, zullen wij ons richten op het nieuwe seizoen 2021/2022. Om de komende periode goed te laten verlopen zullen wij een aantal zaken op een rij zetten.

Uitschrijvingen

De deadline voor uitschrijvingen is zoals elk jaar 1 april en voor ons is dit een mooi moment om de balans op te maken en een toekomst te plannen met leden die graag onderdeel willen blijven van FC Amsterdam. Het seizoen bij FC Amsterdam is voor de ex-leden helaas voorbij en wij wensen de ex-leden, die voor een nieuw avontuur kiezen, veel succes in de toekomst. Bedankt voor alles!

Lentestop

Om ons goed voor te kunnen bereiden op de overgang naar een nieuw seizoen hebben wij normaal een zomerstop van 6 weken. Aangezien een stop van 6 weken nu niet wenselijk is lasten wij een stop van 2 weken in om alle zaken goed op een rijtje te zetten zodat alle (nieuwe) trainers, leden en vrijwiilligers precies weten waar ze aan toe zijn. De lentestop zal van maandag 4 april 2021 tot en met zondag 18 april 2021 zijn. Het nieuwe seizoen 2021/2022 begint dit jaar dus op maandag 19 april 2021 ipv 1 augustus 2021.

Teamindelingen

De trainers zullen in de lentestop met elke speler , individueel, contact opnemen om aan te geven in welke teams ze geplaatst zijn en wat de (nieuwe) trainingsdagen en -tijden zijn.

Regio Cup

Nadat de KNVB alle competities beeindigd heeft, rest er niets anders dan de Regio Cup. Wij zullen, zodra het weer kan, met alle teams wedstrijden spelen in de Regio Cup. De nieuwe teams zullen deze competitie gebruiken om zich voor te bereiden om het nieuwe competitieseizoen. Uitgeschreven leden trainen niet meer vanaf 4 april 2021 en zullen dus ook niet deelnemen aan de Regio Cup.

Nieuwe voetbalvisie FC Amsterdam

Met trots kunnen wij melden dat de vereniging een nieuw meerjarig Opleidingsplan zal presenteren. Hiermee zullen wij de prestatieve doelstellingen binnen onze jeugdopleiding vorm geven. We zien de laatste jaren een flinke ledengroei, terwijl onze jeugdteams in steeds hogere competities spelen. Sinds Oktober 2020  is er een werkgroep aan de gang om het voetbalbeleid van FC Amsterdam verder te ontwikkelen. 

Deze groep onder leiding van de HJO, heeft een analyse gemaakt wat er veranderd gaat worden op het gebied van Voetbal, Voeding, Studie, Mental Coaching en Sportmedische begeleiding.

Dit meerjarig opleidingsplan hopen wij snel aan jullie te kunnen presenteren. De achterliggende gedachte is dat de vereniging de jeugdopleiding volgens de eisen van de KNVB wilt certificeren tot een regionale jeugdopleiding.

 

Kledingpakket

Zoals bekend was het afgelopen jaar een overgangsjaar mbt de kledingpakketten. Door alle coronaperikelen was het moeilijk voor Adidas om een groot deel van hun collectie te leveren waardoor het onmogelijk bleek om kledingpakketten voor FC Amsterdam samen te stellen. Inmiddels is dat hersteld en zullen wij vanaf het seizoen 2021/2022 weer nieuwe kledingpakketten hebben voor onze leden. 

Wij gaan miv het seizoen 2021/2022 samenwerken met 100% Teamwear en zij zullen de kledingpakketten van FC Amsterdam online via onze webshop gaan verkopen. De kledingpakketten die zij hebben samengesteld zijn exclusief voor FC Amsterdam samengesteld en FC Amsterdam zal de eerste amateurvereniging zijn die zich met dit kledingpakket zal presenteren tijdens trainingen en tijdens/rondom wedstrijden. De nieuwe kledingpakketten zijn te bestellen op https://fc-amsterdam.clubwereld.nl/   

In week 16, 17 en 18 (wo 21 apr 2021 tm zat 8 mei 2021) (gewijzigde data) zullen er pasmaten op de vereniging zijn zodat de kleding gepast kan worden. Er zal in deze weken elke maandag en donderdag, tussen 17:00 en 19:00uur, een vrijwilliger aanwezig zijn die de passessies begeleidt. Wij adviseren bij twijfel over de te kiezen maat de kleding te passen op de vereniging..

De nieuwe kledingpakketten zullen verplicht worden gesteld zodat wij uniformiteit kunnen garanderen binnen de vereniging. Er zijn 3 pakketten samengesteld zodat alle spelers er represenatief uit zullen zien:

Pakket A tbv spelers, Pakket B tbv keepers en Pakket C tbv spelers in de onderbouw (kids tot 11 jaar)

8f07f31cbef776069879b4e85af3a8ba.png 32b6c94afbda255ef97387d66b755c61.png

3b314142debc46f37264dafa0a4501d8.png

Selectietraingen

Voor aspirant-leden is er een mogelijkheid om selectietraingen te volgen op elke maandag en donderdag. Neem contact op via hjo@fc-amsterdam.nl of meld je aan via https://www.fc-amsterdam.nl/699/proeftraining/ 

WhatsApp_Image_2021-03-31_at_15.45.54.jpeg

 

Voortbestaan FC Amsterdam

Zoals uit de bovenstaande onderwerpen wel duidelijk is zal FC Amsterdam ook volgend seizoen gewoon actief zijn. Wij zullen door de ontwikkelingen in het Arena-gebied verhuizen naar een nieuw sportpark in de buurt maar wanneer dat precies gaat gebeuren is nog onbekend. Totdat er meer duidelijk wordt zullen wij op sportpark Strandvliet blijven trainen en spelen.

Mochten er zaken nog onduidelijk zijn of indien er vragen zijn nav dit artikel dan kunt u dit kenbaar maken via bestuur@fc-amsterdam.nl

Met sportieve groet,

Bestuur FC Amsterdam

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!