Seizoen 2021-2022

1 april 1:15  Beste leden, beste ouders en verzorgers, Op 23 maart 2021 zijn tijdens de persconferentie wederom weinig versoepelingen bekendgemaakt, met als gevolg dat het voortzetten van de jeugdcompetities in de categorie A en de onder 23 ook niet meer mogelijk is. meer »

Roadmap naar einde seizoen

2 maart 21:00  Beste leden, beste ouders en verzorgers, Wij hopen dat een ieder, ondanks de moeilijke tijd waar wij in leven, fysiek en mentaal gezond is gebleven. In de afgelopen tijd is nogmaals gebleken hoeveel positieve impact onze sport en de vereniging FC Amsterdam hebben op onze levens. Wij willen daarom vooruit kijken naar de toekomst en ons richten op wat wel kan. meer »

Winterstop 2020

12 november 23:00  Beste leden, ouders en verzorgers, Ivm de mogelijke hervatting van de competities medio januari 2021 hebben wij besloten om onze normale winterstop naar voren te halen. Het sportpark zal in deze periode gesloten zijn voor trainingen en wedstrijden. Dit geeft ons tijd om ons na de winterstop te richten op het spelen van (oefen)wedstrijden. De meer »

Corona update 15/10/2020

15 oktober 18:15  Beste leden, ouders en verzorgers, Sinds gisteravond, 14 oktober om 22.00uur, zijn er weer nieuwe, strengere maatregelen van kracht. Wij zullen er samen voor moeten zorgen dat wij weer terug kunnen naar de situatie van pakweg een maand geleden. Wij hopen dat een ieder, na deze laatste stap vóór een totale lockdown, zich weer bewust wordt dat dit virus heel serieus genomen dient te worden.meer »

Ledenstop!

2 oktober 0:30  Door toegenomen interesse in onze vereniging hebben wij besloten om per direct een ledenstop in te voeren.meer »

1901x gelezen

Corona update 29/09/2020

29 september 14:30  Beste leden, ouders en verzorgers, We zijn gisteren wederom geconfronteerd met ingrijpende maatregelen vanuit het kabinet. De maatregelen hebben wij op de onderstaande manier vertaald naar onze eigen situatie. Wij hopen dat dit u enig houvast geeft en wij samen kunnen zorgen dat het virus minder kans heeft om te overleven. meer »

Protocol en trainingsschema miv di 2 juni 2020

29 mei 9:45  Beste ouders/ verzorgers, beste leden, beste trainers, Volgende week is het eindelijk zover: we mogen weer trainen met al onze leden. Na bijna 12 weken zonder voetbal zullen wij, na het Pinksterweekend, weer teruggaan naar dat waar wij allen zo naar uitkijken...lekker voetballen bij FC Amsterdam.meer »

Hervatting trainingen FC Amsterdam

6 mei 19:00  Beste leden, beste ouders en verzorgers, Wij zijn inmiddels alweer in mei 2020 beland. Sinds woensdag 29 april 2020 zijn er voor voetbalverenigingen weer mogelijkheden om (aangepast) trainingen te verzorgen, voor onze leden tot 19 jaar. Zoals ook in ons vorige bericht vermeld, staat de gezondheid van onze leden en vrijwilligers op de eerste plaats. Wij krijgen signalen door dat veel leden staan te popelen om weer te beginnen maar wij willen nog even pas op de plaats maken.meer »

Corona update nav persconferentie 21/04/2020

23 april 15:00  Beste leden, beste ouders en verzorgers, Wij hopen het jullie allemaal gezond zijn en de meehelpen het virus te stoppen. Deze nieuwe realiteit is voor ons allemaal wennen maar uiteindelijk zitten wij allemaal in hetzelfde schuitje waar wij met elkaar weer uit zullen komen. Afgelopen periode hebben wij allemaal gedwongen moet ervaren hoe het leven eruit ziet zonder zaken die wij als vanzelfsprekend zagen. Gebleken is dat velen voetballen bij FC Amsterdam ook als vanzelfsprekend zagen. Wij kijken daarom uit naar het moment dat wij jullie allemaal weer veilig kunnen verwelkomen op het sportpark en in het clubgebouw.meer »

FC Amsterdam vs het Corona-virus

16 maart 12:45  Beste leden, vrijwilligers, ouders en verzorgers, Zoals voor een ieder van ons zijn dit spannende, nieuwe tijden waarin wij met een nieuwe realiteit geconfronteerd worden. Elke dag komt er weer nieuwe informatie vanuit Den Haag en proberen wij hier allemaal op een verantwoorde manier mee om te gaan en ons aan de richtlijnen te houden.meer »