Wederom verliespartij FC Amsterdam B1

Victoria B2

5 - 2

FC Amsterdam JO17-1

...
12'
...
17'
...
35'
...
60'
...
65'
68'
...
70'
...
...
76'

Competitie

B-junioren zaterdag, B1, 2e klasse 10

Datum

10 oktober 2015 15:00

Accommodatie

Sportpark Loosdrecht
't Jagerspaadje 26
1231 KJ
LOOSDRECHT
tel. 035-5821757

Na de verliespartij van vorige week tegen BFC B2, deze week wederom een lastige tegenstander. Op bezoek bij Victoria B2 in Loosdrecht. 

Aangekomen op het sportpark, werden we gedirigeerd naar een andere verenging omdat er, door de vele teams die er spelen bij Victoria, niet genoeg ruimte was op hun eigen accommodatie. Dit zorgde ervoor dat wij op een lekker hobbelig en achteraf gelegen grasveld mochten spelen.

Vooraf gewaarschuwd voor het hobbelige veld en benadrukt dat iedereen vanaf de eerste seconde scherp moest zijn. Vooral omdat we de laatste weken teveel persoonlijke fouten maken waardoor er cadeautjes weggeven worden.

De wedstrijd begon gelijk opgaand, Victoria is een fysieke ploeg met een paar goeie spelers, geen grote kansen in de beginfase, maar hier en daar wat speldenprikjes aan allebei de kanten.

Tot in de 12e minuut de bal niet goed verwerkt wordt in onze verdediging en deze bij de linksbuiten van Victoria terecht komt, deze twijfelt geen moment en schiet op Mo. Mo kan de bal niet klemmen en keert hem naar de zijkant. Daar komt de bal in een scrimmage met Miriondy en een tegenstander en via de scrimmage belandt de bal bij een geheel vrijstaande speler van Victoria die de bal zo kan binnenschieten, 1-0. Een aantal verdedigers en middenvelders aan onze kant dachten op het moment dat de bal op Mo werd geschoten dat ze stil konden blijven staan waardoor deze 1-0 kon vallen.

Niet veel later viel ook de 2-0 doordat de bal aan de linkerkant niet goed verwerkt werd, er een voorzet kwam en de linksbuiten voor zijn man kwam en kon scoren.

Had FC Amsterdam dan helemaal niks in te brengen? Na de redelijke beginfase en de 2-0 achterstand probeerden we te blijven voetballen, wat wel resulteerde in een prachtig schot van Lucas maar die bal ging via de net zo prachtige redding tegen de lat, de bal kwam nog bij Junior terecht maar die kon hem helaas niet goed op goal schieten. Ook kwam Junior nog in een 1 vs 1 situatie met de keeper maar ook die pakte hij katachtig.

Vlak voor rust krijg je dan de deksel op je neus. Miriondy en Nathaniel konden allebei niet de goede behendige en snelle spits afstoppen waarna hij ogenschijnlijk simpel de 3-0 kon maken.

In de rust harde woorden, die in het begin van de 2e helft resultaat leken te hebben. De lat werd zowel door een zeer hard werkende Donny als door Jenairo geraakt. Ook Miriondy had nog een goede kopkans maar kon zijn hoofd er niet goed tegenaan zetten.

Na de 4-0 van wederom de spits was de koek wel op dachten we. Maar toen er een verdediger 10 minuten uit werd gestuurd met een gele kaart, kwam er opeens weer nieuw leven in de wedstrijd. Nu geloofden we er wel in en werd en snel 4-1 en 4-2 gemaakt door Isaihah en Junior.

Zelfs met 10 man wist de handige spits echter ook nog de 5-2 te maken.

Wederom teleurstellend en volgende week tegen Altius moet er een goed resultaat behaald worden om aan te haken bij de bovenste helft!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!