B1 pakt belangrijke winst bij Altius!

Altius B1

2 - 3

FC Amsterdam JO17-1

...
34'
37'
...
74'
...
...
76'
80'
...

Competitie

B-junioren zaterdag, B1, 2e klasse 10

Datum

17 oktober 2015 10:45

Scheidsrechter

Vlist, E. van der

Accommodatie

Sportpark Berestein
Kininelaantje 6
1216 BZ
HILVERSUM
tel. 035-6561730

Na twee nederlagen stond vandaag de uiterst belangrijke wedstrijd bij Altius op het programma.

De eerste helft een goed spelend FC Amsterdam met veldoverwicht en enkele kansen. Zo kwam junior in de 2e minuut al in een kansrijke positie maar kwam hij helaas net niet uit met zn passen. Ook een vrije trap van Lucas in de 20e minuut ging er helaas niet in.

Altius probeerde er een paar keer uit te komen maar de verdediging stond goed en ze creerde vrijwel geen kans. Tot in de 34e minuut knullig balverlies in de verdediging leidde tot een voorzet van de rechtshalf van Altius. De bal ging via het hoofd van Miriondy ongelukkig over Nathaniel heen waarna de spits van Altius de bal makkelijk over Mo kon schieten. 1-0

3 minuten later was het gelukkig al weer 1-1. Een diepe bal van Nathaniel werd op waarde geschat door Junior, gebruikte goed zijn lichaam en knalde de verdiende 1-1 binnen. Dit was tevens de ruststand.

Na rust een iets ander spelbeeld. Altius had nu het grootste gedeelte de druk en de kansen. Een speler van Altius haalde de bal van onze doellijn af waardoor wij niet achterkwamen. Het verschil met de vorige twee wedstrijden was wel dat het team bleef knokken voor elke bal. Dit zorgde ervoor dat Junior in de 74e minuut door een geweldige individuele actie de 1-2 kon maken.

Dan denk je de overwinning is binnen en verwacht je nog een extra stapje van iedereen. Binnen 2 minuten stond het echter al weer 2-2 door het weggeven van teveel ruimte op het middenveld. Ondanks deze teleurstelling bleven de jongens knokken en een mooie steekbal van Jermaine werd op waarde geschat door Wale, hij haalde de achterlijn, gaf straks voor en Junior knalde de 2-3 binnen.

De jongens hebben keihard geknokt en buiten individuele klasse is dat zeker nodig in deze competitie. Alles staat nog dicht bij elkaar en elke wedstrijd is een finale om in de kampioenspoule te komen. Nu een weekje vrij en daarna de belangrijke thuiswedstrijd tegen 't Gooi B1.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!