FC Amsterdam B1 pakt wederom drie punten!

Vecht de B1

0 - 2

FC Amsterdam JO17-1

Competitie

B-junioren zaterdag, B1, 2e klasse 10

Datum

7 november 2015 12:00

Accommodatie

Sportpark De Heul - De Vecht
Rijksstraatweg 178
3632 AJ
LOENEN AAN DE VECHT
tel. 0294-234554

Na 6 punten uit de afgelopen 2 wedstrijden, werd er met volle moed naar Loenen aan de Vecht afgereisd voor wederom een lastige wedstrijd. 

De Vecht B1 heeft een paar goeie uitslagen neergezet en het beloofde dus weer een lastige wedstrijd te worden. Met in het achterhoofd een plek bij de eerste 4 om in de kampioenspoule te komen.

In het begin van de eerste helft hadden wij het lastig met het controleren van het middenveld. Ze hadden daar een paar aardige middenvelders lopen en Janairo, Lucas en Richard kregen er niet de volle grip op in de eerste 20 minuten, waardoor zij af en toe een meerderheid op het middenveld kregen. Toch echte kansen leidde dit niet omdat de verdediging goed stond opgesteld en geconcentreerd verdedigde.

Aan de andere kant kregen wij wel wat kansen door voornamelijk het goeie spel van Habib op de buitenkant. Hij was met zijn individuele acties vaak gevaarlijk, maar dit leverde helaas geen doelpunt op. Junior had het lastig tegen de twee grote centrale verdedigers en er werd te vaak de lange bal gehanteerd waardoor hij weinig aan de bal kwam.

Ruststand 0-0

Na de rust had het middenveld meer grip op het middenveld van de Vecht en kregen wij steeds meer de controle over de wedstrijd. Dit resulteerde in de 60e minuut in de 0-1. Junior kreeg aan de linkerkant de bal en slalomde door de verdediging heen en kon zo de 0-1 aantekenen.

Tien minuten later maakte de ingevallen Jermaine de prachtige 0-2. Na een mooie diepe bal van Wale, controleerde Jermaine de bal subliem en schoof hem droog in de rechterhoek.

Hierna werd de wedstrijd gecontroleerd uitgespeeld en miste Rogier nog een grote kans na een mooie steekbal van Jermaine.

Volgende week Breukelen thuis.  Wederom een belangrijke wedstrijd op weg naar de eerste 4. Er spelen ook wat concurrenten tegen elkaar, dus dat maakt het des te belangrijker dat wij de 3 punten bij ons houden.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!