FC Amsterdam B1 wint overtuigend van FC Aalsmeer B1!

FC Aalsmeer B1

13 februari 2016 10:30

Na het verlies van vorige week moest er gewonnen worden om in de race te blijven voor de 1e plek.

De start van de wedstrijd liet niets aan de verbeelding over. Binnen 4 minuten stonden wij 2-0 voor door doelpunten van Junior en Jermaine. Wij hadden het betere van het spel en Aalsmeer wist niet hoe zie hier mee om moesten gaan. De linies sloten goed op elkaar aan en iedereen voerde zijn taak uit. Dit resulteerde in de prachtige 3-0 van Elvaro in de 31e minuut.

Zaak was om de tweede helft ook scherp te blijven en dat lukte niet helemaal. FC Aalsmeer kwam wat beter in de wedstrijd en toucheerde een aantal keer de lat. Toch kwamen wij door een penalty van Lucas in de 53e minuut op 4-0. Helaas kon FC Aalsmeer in de 69e minuut de eretreffer maken, maar dat deed niets af aan het goede resultaat.

Vol vertrouwen op naar de thuiswedstrijd tegen Hillegom.