FC Amsterdam B1 pakt 3 belangrijke punten in strijd om kampioenschap bij FC Aalsmeer B1!

FC Aalsmeer B1

9 april 2016 14:00

Roebersen, B.

Sportpark FC Aalsmeer Beethovenlaan
Beethovenlaan 120
1431 WZ
AALSMEER

Vandaag stond de wedstrijd tegen FC Aalsmeer B1 op het programma. De thuiswedstrijd was in een duidelijke 4-1 geëindigd. Dan weet je dat de tegenstander er alles aan gaat doen om er nu een betere wedstrijd van te maken.

De wedstrijd was echter amper 19! seconden oud, toen Dayjean de bal al in het netje had liggen bij FC Aalsmeer. Op een breedte bal van FC Aalsmeer zette Dayjean goed druk op zijn directe tegenstander, waarna hij de bal afpakte en zo de 0-1 kon aantekenen. Goed begin!

Na 8 minuten lag ook al de 0-2 in het netje. Een mooi steekbal van Lucas op Jermaine, die kreeg hem langs de keeper en Isaihah kon zo de 0-2 inglijden.

Dan denk je dit gaan we lekker uitspelen, maar dat gebeurde totaal niet. Wat toen volgde was waarschijnlijk het slechtste spel van het hele seizoen. Geen beleving meer, geen communicatie, persoonlijke fouten en laksheid zorgde ervoor dat FC Aalsmeer in de 35e minuut op 1-2 kwam na een foute uittrap van Mo en niet adequaat reageren door de verdedigers.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld, veel fouten van onze kant en een fysiek sterk FC Aalsmeer die de gelijkmaker probeerde te forceren. Gelukkig kwamen ze niet verder dan een bal op de paal en konden wij in de 67e minuut na een goede voorzet van de ingevallen Habib de 1-3 scoren door de eveneens ingevallen Rogier. Hiermee zaten de 3 punten definitief in de tas, maar fraai was het niet.

Volgende week staat de kraker thuis tegen BFC B2 op het programma!!