Nieuws - FC Amsterdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Tijdelijke omleiding weg naar FCA

Gisteren, 7 december 13:00  Beste leden, ouders, verzorgers, De weg naar FC Amsterdam is afgesloten. Dit houdt in dat je om zult moeten rijden en de afslag voor de Makro dient te nemen om bij FCA te komen.meer »

Deadline Day 2023

27 september 14:45  Beste leden, Beste ouders/ verzorgers, Elk jaar is 1 oktober de deadline om aan alle verplichtingen te voldoen zonder dat daar consequenties tegenover staan. Om te voorkomen dat er leden van de trainingen en wedstrijden worden geweerd plaatsen wij dit bericht.meer »

Contributie Seizoen 2023/2024

16 juni 15:45  Beste leden, beste ouders/verzorgers, De deadline voor het uitschrijven bij FC Amsterdam of het overschrijven naar een andere vereniging is verstreken. De lidmaatschappen zijn automatisch verlengd voor het seizoen 2023/2024.meer »

Ledenadministratie FC Amsterdam

24 mei 14:15  Beste leden, beste ouders/verzorgers, Het seizoen is ten einde, de laatste toernooien zijn bezig en vanaf 5 juni zal er worden getraind worden met de nieuwe teams. Dit bericht is van belang voor het lidmaatschap van FC Amsterdam of je uitschrijving bij FC Amsterdam.meer »

Football Academy Amsterdam gestopt

4 oktober 22:15  Beste leden, ouders, verzorgers, De interne voetbalschool, FAA, is per heden gestopt. Dit omdat er helaas niet voldoende trainers zijn om de kinderen te trainen, buiten ons regulier aanbod.meer »


Algemene Ledenvergadering (ALV) verplaatst naar November

1 september 18:15  Beste leden van FC Amsterdam, De BALV die gepland stond op 6 september, zal verplaatst worden naar woensdag 22 november om 19:00 uur.meer »


Roadmap richting einde seizoen 2022 / 2023

17 april 14:45  Beste leden, beste ouders/verzorgers, De laatste weken van het huidige seizoen zijn aangebroken. Voor vele teams nog een spannende periode met promotie en degradatie wedstrijden. In deze nieuwsupdate alles wat jij moet weten over de komende tijd.meer »


Kantine FC Amsterdam - Update

17 februari 18:00  Beste leden, ouders, verzorgers, In een eerder bericht hadden wij verteld dat de Gemeente aangegeven had dat de kantine op 17 februari open zou gaan.meer »


Pendelbussen naar het nieuwe Sportpark

24 januari 20:45  Om de transitie naar het nieuwe sportpark zo soepel en veilig mogelijk te maken, hebben wij de Gemeente gevraagd om vervoer te regelen van-en naar het nieuwe sportpark. meer »


FC Amsterdam gaat verhuizen!

24 januari 20:00  Beste leden, ouders, verzorgers, Zoals wij in eerdere berichten hebben aangegeven zijn wij op de achtergrond druk bezig geweest met de onderhandelingen en tot het consensus komen met de Gemeente met betrekking tot de verhuizing.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!