Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Voorraad kledingpakketten

Vandaag, 21 oktober 16:15  Beste leden, beste ouders/ verzorgers, Het seizoen is inmiddels bijna 2 maanden onderweg en wij zien steeds meer spelers van FC Amsterdam in de verplichte kleding lopen. Het is goed om te zien dat vele van jullie de moeite hebben genomen om te voldoen aan deze verplichting. Tijdens trainingen en wedstrijden ziet het er allemaal zeer verzorgd uit.meer »


Infosessie 1 nov 2021

19 oktober 11:45  Beste leden, Beste ouders/verzorgers, Via deze weg zouden wij jullie graag willen uitnodigen voor de eerste infosessie op maandag 1 november. meer »


Deadline day 2021

19 oktober 11:45  Beste leden,  Beste ouders/ verzorgers, Elk jaar is 1 oktober de deadline om aan alle verplichtingen te voldoen zonder dat daar consequenties tegenover staan. In verband met alle gevolgen van de Corona pandemie hebben wij dit jaar besloten de deadline, eenmalig, een maand op te schuiven naar 1 november 2021.  Over 2 weken is het al 1 november!  Om te voorkomen dat er leden van de trainingen en wedstrijden worden geweerd plaatsen wij dit bericht.meer »


Ledenstop

16 oktober 11:45  Beste ouders/verzorgers, beste (aspirant-) leden, Net zoals afgelopen seizoen is er veel interesse voor een lidmaatschap bij FC Amsterdam. Sinds de heropening in mei 2021 zijn wij enorm gegroeid en hebben wij binnen de meeste leeftijdscategorien het maximaal aantal leden bereikt.meer »


Succesvolle kick-off

7 september 22:30  Beste leden, beste ouders/verzorgers, Afgelopen zaterdag hebben we het nieuwe voetbalseizoen mogen aftrappen met elkaar! Het was fijn om alle blije gezichten weer te zien na zo’n lange Corona- break, de laatste officiële wedstrijd was in oktober 2020. meer »


Save the date: Kick off FC Amsterdam seizoen 2021-2022

21 augustus 1:30  Beste leden, beste ouders/ verzorgers, Op zaterdag 4 september zullen wij een kick-off event organiseren! Wij nodigen jullie van harte uit om langs te komen op de club zodat we het nieuwe seizoen op een feestelijke manier kunnen aftrappen met elkaar. meer »


Kantine medewerkers gezocht!

12 augustus 17:00  Beste leden, Beste ouders/ verzorgers, FC Amsterdam heeft een fijne kantine voor haar leden en bezoekers. In deze kantine kunnen leden en bezoekers een hapje en een drankje kopen. Deze service is, sociaal en financieel, zeer belangrijk voor onze vereniging en daarnaast een belangrijke manier om onze leden en bezoekers bij elkaar te brengen. meer »


Update:Uitnodiging Buitengewone Algemene Ledenvergadering

29 juli 0:30  Update: De BALV van vrijdag 17 sept is, wegens omstandigheden, verplaatst naar vrijdag 24 september. Beste leden, Beste ouders/verzorgers, Hierbij nodigt het bestuur van FC Amsterdam u uit voor de Buitengewone Algemene Ledenvergadering (BALV) op vrijdag 17 september 2021 om 19.00 uur in het clubgebouw.meer »


Kantine FC Amsterdam wordt cashless

6 juli 21:00  Beste leden, beste ouders/ verzorgers, In aanloop van het nieuwe seizoen hebben wij besloten om over te gaan naar een cashless kantine. Vanaf maandag 26 juli 2021 zal het niet meer mogelijk zijn om in onze kantine met contant geld te betalen. Onze vereniging gaat op die datum volledig over naar cashless betalen.meer »


Zomerstop 2021

29 juni 10:30  Beste leden, beste ouders/verzorgers, Het is inmiddels de laatste week voor de zomerstop. WIj zijn 19 april 2021 begonnen met het samenstellen van de nieuwe teams en na een spannende en hectische tijd is het ons gelukt om mooie selecties samen te stellen waarbij wij veel nieuwe spelers hebben kunnen verwelkomen bij de club.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!