Nieuws - FC Amsterdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Ledenadministratie FC Amsterdam

24 mei 14:15  Beste leden, beste ouders/verzorgers, Het seizoen is ten einde, de laatste toernooien zijn bezig en vanaf 5 juni zal er worden getraind worden met de nieuwe teams. Dit bericht is van belang voor het lidmaatschap van FC Amsterdam of je uitschrijving bij FC Amsterdam.meer »

Roadmap richting einde seizoen 2022 / 2023

17 april 14:45  Beste leden, beste ouders/verzorgers, De laatste weken van het huidige seizoen zijn aangebroken. Voor vele teams nog een spannende periode met promotie en degradatie wedstrijden. In deze nieuwsupdate alles wat jij moet weten over de komende tijd.meer »

Kantine FC Amsterdam - Update

17 februari 18:00  Beste leden, ouders, verzorgers, In een eerder bericht hadden wij verteld dat de Gemeente aangegeven had dat de kantine op 17 februari open zou gaan.meer »


Pendelbussen naar het nieuwe Sportpark

24 januari 20:45  Om de transitie naar het nieuwe sportpark zo soepel en veilig mogelijk te maken, hebben wij de Gemeente gevraagd om vervoer te regelen van-en naar het nieuwe sportpark. meer »


FC Amsterdam gaat verhuizen!

24 januari 20:00  Beste leden, ouders, verzorgers, Zoals wij in eerdere berichten hebben aangegeven zijn wij op de achtergrond druk bezig geweest met de onderhandelingen en tot het consensus komen met de Gemeente met betrekking tot de verhuizing.meer »


UPDATE - Verhuizing

23 december 18:00  Beste leden, ouders, verzorgers, Op donderdag 15 december jongstleden ontvingen wij een dagvaarding van Gemeente Amsterdam om op donderdag 22 december 2022 bij de rechtbank Amsterdam te verschijnen voor een kort geding. Dit kort geding had als doel om zo snel mogelijk te beginnen met de ontruiming van Sportpark Strandvliet inclusief het clubgebouw van FC Amsterdam zodat de herontwikkelingsplannen van de Nieuwe Kern niet in gevaar zouden komen. meer »


Winterstop 2022

12 december 13:00  Vanaf 12 december 2022 is het winterstop bij FC Amsterdam. In het nieuwe jaar starten we weer met trainen.meer »


Maandag 14 november: ALV Bestuursverkiezingen

8 november 10:00  Graag nodigen wij u uit voor een Algemene Leden Vergadering aanstaande maandag 14 november om 20.00 uur te FC Amsterdam.meer »


FC Amsterdam gecertificeerd als lokale jeugdopleiding

7 november 9:45  Onze jeugdopleiding werd afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet door de KNVB. Vanaf heden zijn wij een lokale jeugdopleiding. Om deze status te halen moest de club aan vele eisen voldoen van NMC Bright en de KNVB.meer »


Parkeren bij FC Amsterdam

2 november 11:45  Per woensdag 2 november is de parkeersituatie bij FC Amsterdam gewijzigd. Het tijdelijke parkeerterrein aan de achterzijde is niet meer bereikbaar.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!