Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Infosessie 7 Februari 2022

Vandaag, 27 januari 20:30  Via deze weg zouden wij jullie graag willen uitnodigen voor de infosessie op maandag 7 februari 2022.meer »


Corona update 26/01/2022

Gisteren, 26 januari 21:00  We mogen eindelijk weer! Vanaf vandaag mag iedereen weer overdag en ' s avonds binnen en buiten sporten, zonder tijdslimiet. Hierbij een overzicht van de regels die op dit moment gelden:meer »


Corona update 19/01/2022

18 januari 12:30  Beste leden, ouders en verzorgers, Vanaf heden mag er door ieder lid weer getraind worden op zijn normale trainingstijden. Als vereniging zijn we blij dat deze versoepelingen bijdragen dat een ieder kan blijven bewegen.meer »


Gelukkig 2022!

10 januari 22:15  Beste leden, ouders en verzorgers, Zo aan de start van 2022 wensen wij jullie de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Wij wensen jullie veel geluk en gezondheid en hopen dat jullie je doelen en (sportieve) ambities mogen waarmaken. meer »


Corona update 05/01/2022

5 januari 16:00  Beste leden, ouders en verzorgers, Afgelopen maandag 3 januari 2022 heeft de demissionair minister van Onderwijs Slob aangekondigd dat het onderwijs (BO en VO) vanaf maandag 10 januari 2022 weer opengesteld wordt. Wij zijn hier ook als voetbalverenging blij mee omdat het de vele jeugdleden (meerderheid binnen onze vereniging) de gelegenheid geeft om weer buitenshuis te zijn.meer »


Word vrijwilliger in onze kantine!

4 januari 12:15  Ben jij op zoek naar: - Een nieuwe uitdaging? - Gezelligheid voor, tijdens en na voetbalwedstrijden waarbij jij het meest geniet van de derde helft? - Zinvol en dankbaar werk binnen onze familie FC Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou! Word vrijwilliger in onze kantine!meer »


Werkzaamheden Sportpark Strandvliet

4 januari 11:15  Beste leden, ouders/ verzorgers en bezoekers, Vanaf 10 januari 2022 vinden er werkzaamheden plaats op en rondom Sportpark Strandvliet. Deze werkzaamheden vinden plaats onder regie, supervisie en verantwoordelijkheid van de gemeente Amsterdam. Hierbij de informatiebrief vanuit de gemeente met uitleg en informatie over de geplande werkzaamheden en de impact voor u. Wij vinden het vervelend dat deze werkzaamheden voor een ieder van ons ongemak met zich meebrengt. Wij vragen hiervoor uw begrip. meer »


Winterstop 2021

17 december 20:45  Beste leden, ouders en verzorgers, Vanaf 19 december 2021 t/m 9 januari 2022 is het winterstop bij FC Amsterdam. Op maandag 10 januari starten de Uitblinkers en de teams die weer willen trainen tot maximaal 17:00.meer »


Besluit KNVB over het Amateurvoetbal

2 december 22:00  Beste leden, ouders en verzorgers, Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 26 november, zijn er extra maatregelen opgelegd door de overheid. Het is helaas niet meer toegestaan voor amateurs om na 17:00 uur te sporten. De KNVB heeft inmiddels een besluit genomen over de competities in het weekend. meer »


Sloop tennishal op Sportpark Strandvliet

26 november 12:30  Beste leden, beste ouders en verzorgers, Wij willen jullie informeren over sloopwerkzaamheden die vanaf volgende week plaats gaan vinden op Sportpark Strandvliet. Zoals wellicht bekend gaat er in het gebied op en rond FC Amsterdam een hoop veranderen in de komende jaren. De eerste stap die de Gemeente Amsterdam neemt is het slopen van de tennishal naast de velden van FC Amsterdam. Wij verwachten wij geen onveilige situaties maar willen wel dat iedereen op de hoogte is van de aankomende veranderingen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!