Aanmelden bij FC Amsterdam

Beste aspirant-lid, beste ouders/ verzorgers van een aspirant-lid,

Bedankt voor uw interesse in FC Amsterdam. Wij zouden het heel leuk vinden als u/ uw kind bij ons komt sporten! Door dit formulier in te vullen meldt u zich aan bij FC Amsterdam. Maar eerst stellen wij ons even voor.

Bij onze vereniging komt u/ uw kind sporten, omdat u/ uw kind de sport wil leren kennen en het leuk vindt om dit samen met leeftijdsgenoten te doen. Als sportplezier vereniging, vinden wij pleziermaken het belangrijkst. Wij zijn een positieve vereniging en dat willen we graag blijven. Daar spannen wij ons (het liefst samen met u/ uw kind) voor in.

Onze vereniging bestaat al sinds 2011 en daar zijn wij trots op. Wij danken daarom alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Want, wist u dat heel veel mensen vrijwillig een bijdrage leveren? Zij, en u misschien straks ook, zijn de reden dat wij de contributie laag kunnen houden.

Aanmelden
Om u/ uw kind te kunnen aanmelden hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Vul het het onderstaand formulier daarom volledig in. Het indelen van u/ uw kind in een team gebeurt pas nadat uw kind volledig is ingeschreven. De technisch jeugdcoordinator zal daar apart contact met u voor opnemen als deze aanmelding voor een kind bedoeld is. Bij senioren neemt de trainer/ leider van het team contact met u op.

Om uw aanmelding te verwerken tot definitieve inschrijving hebben wij volgende zaken van u nodig:

• Bewijs dat het inschrijfgeld van EUR 60 is betaald. Na het invullen van dit formulier wordt u naar een iDeal-pagina (internetbankieren) geleid waar u het inschrijfgeld van EUR 60 dient te betalen. Zonder deze betaling nemen wij dit aanmeldformulier niet in behandeling.
  • Bewijs dat de contributie van EUR 300 is voldaan via de webshop van FC Amsterdam of de kassa van FC Amsterdam (alleen pin). Zonder deze betaling is niet mogelijk in aanmerking te komen voor een lidmaatschap bij FC Amsterdam. Aspirant-leden die gebruik maken van een stadspas/ Jeugdsportfonds dienen dit bedrag voor te schieten.
  • 1 ID-bewijs/ paspoort van aspirant-lid (en 1 ID-bewijs/paspoort van de ouder/verzorger indien aspirant-lid jonger dan 16 jaar is) ter controle (uploaden in onderstaand formulier).
  • 1 Bewijs van adres van aspirant-lid ter controle (uploaden in onderstaand formulier).

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met de ledenadministratie via het e-mailadres lid@fc-amsterdam.nl

Hopelijk tot snel!

Aanmeldformulier FC Amsterdam

Persoonsgegevens speler