FC Amsterdam X Quatro Vision

Beste leden, beste QV-fans,

Zoals jullie weten is er een sinds het begin van het seizoen een samenwerking tussen FC Amsterdam en Quatro Vision. Nav deze samenwerking is begin januari 2020 besloten om 20 limited edition FC Amsterdam X Quatro Vision shirts te ontwerpen en uit te brengen.

20200217_091637.jpg

Door de Corona-crisis hebben Henkie T en de jongens van Quatro Vison aangeboden het shirt in een hogere oplage uit te brengen zodat zij FC Amsterdam een steuntje in de rug kunnen geven in deze zware tijden. Wij hopen dat jullie ons steunen door dit prachtige shirt te bestellen via het onderstaande formulier. Het shirt kost 4 Donnies = EUR 40,- Hier komen evt . nog EUR 6,95 verzendkosten bij, die je kan afrekenen via onze webshop.

Screenshot_20200412-202138_Instagram.jpg

FC AMSTERDAM X QUATRO VISION

Let op: Tenues vallen 1 maat groter!

Selecteer uw bank:

* = verplicht