DNK Nieuws

Werkzaamheden Sportpark Strandvliet

4 januari 11:15  Beste leden, ouders/ verzorgers en bezoekers, Vanaf 10 januari 2022 vinden er werkzaamheden plaats op en rondom Sportpark Strandvliet. Deze werkzaamheden vinden plaats onder regie, supervisie en verantwoordelijkheid van de gemeente Amsterdam. Hierbij de informatiebrief vanuit de gemeente met uitleg en informatie over de geplande werkzaamheden en de impact voor u. Wij vinden het vervelend dat deze werkzaamheden voor een ieder van ons ongemak met zich meebrengt. Wij vragen hiervoor uw begrip. meer »

Sloop tennishal op Sportpark Strandvliet

26 november 12:30  Beste leden, beste ouders en verzorgers, Wij willen jullie informeren over sloopwerkzaamheden die vanaf volgende week plaats gaan vinden op Sportpark Strandvliet. Zoals wellicht bekend gaat er in het gebied op en rond FC Amsterdam een hoop veranderen in de komende jaren. De eerste stap die de Gemeente Amsterdam neemt is het slopen van de tennishal naast de velden van FC Amsterdam. Wij verwachten wij geen onveilige situaties maar willen wel dat iedereen op de hoogte is van de aankomende veranderingen.meer »