DNK Nieuws

Het 28e Dick Oosting Toernooi

30 mei 20:45  Afgelopen donderdag 26 mei was het weer zover….. Eindelijk mochten we weer, na een periode van twee jaar met Corona, het Dick Oosting Toernooi organiseren. En wel voor de 28e keer! Maar liefst 59 teams kwamen dit jaar op bezoek bij onze mooie club naast de Johan Cruijff Arena. Met 9 poules zijn 151 wedstrijden gespeeld op deze dag! meer »

Roadmap naar einde seizoen 21/22

30 mei 14:00  Beste leden, beste ouders/verzorgers, Het laatste officiële competitieweekend is afgerond en de focus gaat richting het komende seizoen. Vanaf vandaag, maandag 30 mei zal de laatste trainingsweek zijn met de huidige teams. Op maandag 6 juni zullen de JO13-1, JO14-1, JO15-2 en JO15-1 nog een toernooi spelen met de huidige selectie en vanaf donderdag 9 juni zal er worden getraind en gespeeld met de nieuwe selecties. meer »

Tweede infosessie FCA

5 maart 22:45  Vorige week donderdag hadden wij de tweede infosessie van FC Amsterdam. Er was wederom een hoge opkomst en veel enthousiasme onder de aanwezigen. Ditmaal waren er zelfs meer mensen dan de vorige keer!meer »

FC Amsterdam weer bereikbaar via hoofdingang

4 maart 17:30  Beste leden, ouders en verzorgers, Vanaf heden is FC Amsterdam weer via de hoofdingang bereikbaar.meer »

Werkzaamheden Sportpark Strandvliet

4 januari 11:15  Beste leden, ouders/ verzorgers en bezoekers, Vanaf 10 januari 2022 vinden er werkzaamheden plaats op en rondom Sportpark Strandvliet. Deze werkzaamheden vinden plaats onder regie, supervisie en verantwoordelijkheid van de gemeente Amsterdam. Hierbij de informatiebrief vanuit de gemeente met uitleg en informatie over de geplande werkzaamheden en de impact voor u. Wij vinden het vervelend dat deze werkzaamheden voor een ieder van ons ongemak met zich meebrengt. Wij vragen hiervoor uw begrip. meer »

Sloop tennishal op Sportpark Strandvliet

26 november 12:30  Beste leden, beste ouders en verzorgers, Wij willen jullie informeren over sloopwerkzaamheden die vanaf volgende week plaats gaan vinden op Sportpark Strandvliet. Zoals wellicht bekend gaat er in het gebied op en rond FC Amsterdam een hoop veranderen in de komende jaren. De eerste stap die de Gemeente Amsterdam neemt is het slopen van de tennishal naast de velden van FC Amsterdam. Wij verwachten wij geen onveilige situaties maar willen wel dat iedereen op de hoogte is van de aankomende veranderingen.meer »