Football Academy Amsterdam - FC Amsterdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Football Academy Amsterdam

Football Academy Amsterdam

Welkom bij Football Academy Amsterdam (FAA), de interne voetbalschool van FC Amsterdam die jouw kind een onvergetelijke voetbalervaring biedt! Bij FAA draait alles om spelplezier en ontwikkeling. Ontdek hieronder waarom FAA de perfecte keuze is voor jouw kind:

Voor wie is Football Academy Amsterdam:
 • Kinderen die graag willen voetballen maar nog nooit bij een vereniging hebben gevoetbald.
 • Kinderen van andere voetbalverenigingen die op zoek zijn naar extra voetbalmomenten waarbij spelplezier en ontwikkeling centraal staan.
 • Spelers van FC Amsterdam die behoefte hebben aan extra voetbalmomenten, buiten hun team.

πŸ‘₯ Trainingsgroepen en trainingsschema:

 • FAA werkt met groepen van maximaal 8-10 kinderen per 2 trainers om voldoende aandacht te kunnen bieden.

 • FAA is verdeeld in 3 trainingsgroepen:
  • De Uitblinkers (Onder 5 tm Onder 8) 🌟
  • De Sterren (Onder 9 tm Onder 12) ✨
  • De Talenten (Onder 13 tm Onder 15) 🌠

πŸ“… Trainingsschema (onder voorbehoud):

 • De trainingen voor de verschillende doelgroepen vinden plaats op:
  • Woensdag: 16:30 tot 18:00
  • Zondag: 10:30 tot 12:00
Wij verwachten de spelers minimaal 1x per week

🏟️Locatie trainingen: 
De trainingen vinden plaats op Sportpark Buitensingel bij FC Amsterdam. Het adres is:
Buitensingel 8
1114BE Amsterdam- Duivendrecht
https://goo.gl/maps/jHaBFZzQK8ee2mGE7

✨ Inclusiviteit: Ongeacht de voetbalervaring of technische vaardigheden van jouw kind, is FAA de plek waar elk kind zich op zijn of haar eigen niveau kan ontwikkelen en uitdagen. We geloven in inclusiviteit en zorgen ervoor dat elk kind voldoende plezier en uitdaging vindt. Bij FAA zijn zowel jongens als meiden welkom.

πŸŽ“ Ervaren trainers: Onze voetbalschool wordt geleid door gediplomeerde trainers en (ex-)voetballers met een schat aan ervaring op hoog niveau. Ze worden ondersteund door aspirant-trainers, waardoor er altijd voldoende aandacht is voor de individuele behoeften van de kinderen. Jouw kind is in goede handen onder leiding van onze toegewijde technisch jeugdcoördinator.

🌟 Algehele ontwikkeling: Bij FAA gaat het niet alleen om voetbalvaardigheden. We leggen ook nadruk op de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van jouw kind. Onze trainingsmethode is gebaseerd op de visie van de KNVB en biedt een uitgebalanceerde benadering van training en persoonlijke groei.

⚽ Modern sportpark: Als onderdeel van FAA hebben we een gloednieuw modern sportpark met state-of-the-art faciliteiten. Van hoogwaardige trainingsmaterialen tot een compleet kledingpakket inbegrepen in de contributie van FAA, we zorgen ervoor dat jouw kind alles heeft wat het nodig heeft om te schitteren.

πŸ”’ Veilige sportomgeving: We hechten veel waarde aan een veilige sportomgeving. FAA voldoet aan alle eisen voor een veilig sportklimaat, zoals gesteld door de KNVB en de gemeente Amsterdam. De veiligheid en het welzijn van jouw kind hebben onze hoogste prioriteit.

Bij Football Academy Amsterdam geloven we dat voetbal meer is dan alleen een sport. Het is een passie die kinderen inspireert, verbindt en laat groeien. We creëren een omgeving waarin jouw kind zich geliefd voelt, nieuwe vriendschappen kan sluiten en zijn of haar volledige potentieel kan bereiken.

Of jouw kind nu een beginnende voetballer is of al enige ervaring heeft, bij FAA bieden we de juiste begeleiding en uitdaging op maat. We dagen kinderen uit om hun grenzen te verleggen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en zelfvertrouwen op te bouwen.

Met onze ervaren trainers leren de kinderen niet alleen de technische aspecten van het spel, maar ook belangrijke waarden zoals teamwork, discipline en respect. We moedigen hen aan om samen te werken, hun talenten te ontdekken en bovenal plezier te hebben.

Bij Football Academy Amsterdam draait alles om het creëren van een voetbalervaring die je kind nooit zal vergeten. Schrijf jouw kind vandaag nog in en geef hem of haar de kans om deel uit te maken van onze geweldige voetbalgemeenschap. Samen bouwen we aan een succesvolle en opwindende voetbalreis voor jouw kind!

Meld je aan voor Football Academy AmsterdamDSC_0471.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!